anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 24 October 2011

LUPEKAN DY !

wehh! kenapa kau buad aku mcm ny haa? kenapa seksa aku mcm ny, kenapa doe? ape salah aku? wehh, aku tak bule lupekan kau lahh. sengsara doe hidup aku bilaa teringadkan kau. aku try lupekan kau and aku try lupekan segalany pasal kau! tapi tak bule doe. wehh, banyak sgad kenangan antare aku ng kau. susa wehh nak lupekan kau! siyez aku ckp, aku jujur. mmg aku sygg kau lagi, susa untuk aku benci kad orgg yg banyak buad aku happy, yg caring pasal aku and mcm-2 lahh. hm, tapi skarang kau bukan milik aku lgi and aku pun bukan milik kau. aku tahu, aku mmg bnyak buad kau saked hati tme kite bersame dulu kan? (: sury kay. tuhh semua dah tinggal kenangan. hm, nant kalau kau dah dapat dy, kau jage dy elokelok kay. aku taknak tgok dy sedey tao, aku taknak kau buad dy mcm mne kau pernah buad aku dulu ea. aku tahu kau sygg dy (: aku harap kau happy ng dy, aku pun akan tumpang bahagia jugak bilaa kauorgg happy. aku tak salahkan sesape tao! aku tahu ny semua tentang perasaan seseorang. kalau hati dah suke nak buad mcm mne kan? (: aku tak marah sesape pun and aku tak blame sesape pun kay. wehh, aku harap lepas ny kau tak contact aku lagi ye. lupekan aku and lupekan segala yg pernah berlaku antare kite. anggap yg kite tak pernah ade pape and tak pernah kenal ye. aku nak lupekan kau! aku dah ade orgg laen, aku taknak ingad kau dah. so, jangan ganggu aku lgi tao. aku merayu kad kau. cukup lahh aku sengsara selama ny. buang numb aku kay, lupekan aku kay. kalau satu hary nant, hati aku terbukak nak tego kau. aku akan tego kau. sury for everything ya! aku terpakse benci kau walaupun aku terpakse (': hm, kay lahh. not in mood lahh. kbaii ;)
LIKE ?

No comments:

Post a Comment