anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 5 October 2011

aku minta maap (':

wehh , aku rindu membe aku (': aku rindu sesangad ! aku rindu kad capiq , capital A I , geng-2 aku , adek angkad aku , and semua lahh . aku nak balek hostel (': aku rindu nak gaduh-2 ng kaka-2 ny smua , menjerit mcm orgg gilaa kad dorm and mcm mcm lahh . wehh , kauorg semua , aku perlukan kauorg lahh (': aku rindu tme kte smua bersame . aku mintak maap kay , kalau aku terpakse berjauhan ng kauorg semua . aku tahu kauorg bule jehh kan hidup tanpe aku ? (: aku mintak maap kalau aku kena buang . aku ny jahad wehh . budak jahad mane layak duduk ASRAMA TERBILANG tuhh kan ? aku tahu mmg aku salah sbb buad status mcm tuhh . aku geram sesangad bilaa dga cte yg kauorg smua kena . yelahh , bgi aku tak fair kud . kalau kauorg smua kena aku pun mesti kena jugak . itu WAJIB kan ? :D hmm , tapi benda dah lepas pun kan ? hmm , aku redhaa wehh walaupun hati aku berat nak kelua hostel tuhh . bnyak sgad kenangan aku kad situ . aku taknak tinggalkan kauorg semua and aku pun taknak tinggalkan schl tuhh . tpi aku ny budak bnyak masalah nak buad mcm mne kan ? (: aku terima . hmm , hope kauorg tak marah kad aku ye . aku mintak maap . kalau aku stay pun mesti kena AKUJANJI kan , kan , kan ? tgok lahh wehh kalau aku bule stay kea tak ? hmm , aku kan dah maki pengetua . takkan pengetua nak terima pelajar yg kurang adab mcm aku ny , betul tak ? hmm , ntah lahh . puas aku menangis bilaa pk semua ny (': aku mintak maap untuk segalany kay ! aku doakan kite smua berjaye dunia akhirat ye . aku nak sgad stay wehh ! aku rindu kauorg semua . hmm . tpi insyaallah lahh kan kalau aku tak kena buang , AMINN ~  hmm , kay lahh . tuhh jehh . sury for everything ! kbaii .
aku sayangg kau org . 




 aku rindu hostel school ny (':  banyak sgad kenangan aku doe ~ sumpha , rindu gilaa wehh .


LIKE ?

No comments:

Post a Comment