anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 6 October 2011

takod :'(

haii blogg (: hmm , hary ny aku takod ohh ! nak tahu tak sebab ape ? hmm , takpayah lahh tahu . HAHA . tak adelahh , aku takod sbb esok mau jumpe PENGETUA , GURU DISIPLIN and sesape jelahh . cuak wehh ! huhh . esok penentu aku stay kea tak kad HOSTEL YAM TUAN RADIN tuhh (': haise ~~ tme pagi tdi ibu aku kejodkan aku then dy ckp lahh yg nanti pukul 10 lebey kita pergi klinik and aku pun angguk jelahh . yelahh tga-2 mamai . ttbe pulak ibu aku cakap yg cikgu nak jumpe esok . pehh ! bederau darah aku . grrr ~~ langsung hilang ngantok aku . lepas tuhh aku cube jugak tokk tydo balik tpi tak bule ohh . risau+resah+gelisah and mcm-2 lahh . lepas tuhh aku dah taktao nak buad ape , aku pergi lahh mandi . lepas mandi tuhh aku bukak tb , tpi tak ade cte menarik pun . huhh ! sabaa jelahh . then , hati aku tak senang pun . aku istighfar semua and berdoa . aku harap esok tak jadi pape . sumpah wehh ! cuak gilaa baby lahh . adohh , tulahh kau ain . buad benda tak pk dulu . hmm , and aku palad betol lahh kad sape yg barua tuhh . asal hidup dy tak puas hati sgad aa ? s*** jehh . bengang jehh aku . sukati aku lahh nak tulis ape pun , tak ade name kau pun kan ? so , tak payah nak barua sgad lahh kan ? gelabah sia :/ huhh ! pape pun , aku harap esok oke jelahh . aku tga cuak ny tpi buad muke rileks jehh . hoho . haih =,=" anak pakcik rahim ny suke lahh susa kan org (: HAHA . blaablaablaa . wtv lahh , kalau kauorg semua nak kte pape . aku tak kesah . ny hidup aku bukan kauorg kan , kan , kan ? so , GODAII ! btw , aku tga cuak ny . adohh . muke jehh ganas tpi penakod aku ny . HAHAHAHA . pandai buad , pandai tanggung lahh ain ye (: GOODLUCK lahh esok . huhu . hope tak ade pape kay , AMINNN ^^ 
kay lahh tuhh jehh mao update . kbaii . 
LIKE ?

No comments:

Post a Comment