anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 4 October 2011

muhd shazreen :)

haii blogg (': hary ny mau cte pasal ini budak ;p nama dy MUHD SHAZREEN :D hee ^^ dy abgg angkad aku , kauorg tahu kan ? so , sesape pun tak bule amek dy :p understand ? (: bagus lahh kalau sesape yg paham tuhh tpi kalau yg tak paham tuhh sah-2 bukan warganegara malaysia . HAHA . just kidding ! wehh , aku rinduu si panjang aku ny lahh !  hmm , dah lame tak jumpe dy ohh . rindu dy tahap cipan lahh (': abangg , adekk nak cakap yg adek sayangg , perlu dan rindu abangg sesangad lahh ! sumpha tak typu (: abangg jgn lupekan adek tao ! HAHA . #gedikpunyaaain . hmm , aku harap sgad yg ktaorg bule still contact walaupun ktaorg tak rapad sgad (: btw , aku taknak kehilangan dy ! siyez aku ckp . aku perlukan dy . dah 5 bulan aku ng dy , mesti dy tak ingad kan bilaa aku declare ng dy ? huhu . tak apelahh , tak kesah pun . satu jehh aku nak dy tahu yg dy sorgg jehh abangg angkad aku yg paling bestt and baek (: aku sayangg dy sesangad lahh ! tpi kan sejak aku rapad ng someone ny , aku dah jarang contact dy . sedey kud (': tpi aku paham . mybe dy bz study , yelahh calon SPM 2011 kan ? :D HAHA . btw , goodluck ye abangg . belajaa lahh elokelok kay (: adek taknak kacau . hmm , hope abangg berjayaa ea . AMINN ~~ kay lahh tuhh jehh aku nak cte (: hee ^^ aku harap dy tak tinggalkan aku ye . aku sayangg dy sesangad ! and aku nak mintak maap jugak kad dy if aku buad dy buhsan , tak jge perasaan dy or buad dy tension kea  ^^ sury ya abangg (: kay lahh . dah taktao nak ckp apelagi . takecare SI PANJANG SAYA <3  hope berjaya ye SPM nanti . always pray for you . lastly , sayanggrinduperlu abangg :D kbaii . SALAM 




#sayanakARERAINyangdulu,bule?(:
LIKE ?

No comments:

Post a Comment