anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 16 September 2011

MUHD SYAFIQ ASYRAAF

kamu ! (:
heyhey awak MUHD SYAFIQ ASYRAAF ;D . hmm , terimakasih tao sbb pernah jadi milik saya . awak couple yg terbaek lahh , hee ~~ awak , saya rindu awak lahh . asal ea sejak kita break awak jarang tego saya , pandang saya pun susah . asal awak dah benci kad saya ea ? hmmm . saya tak suka lahh mcm ny . saya nak mcm dulu walaupun kita tak couple tpi kita still rapad . saya rindu tme tuhh . hmm . awak , saya mintak maap ea sbb saya tak bule nak terima awak . mmg saya terpkir yg saya nak repeat ng awak balik tpi ntah lahh . perasaan saya bercampur baur lahh . huhh ! sury ya ! saya harap kita bule jadi mcm dulu walaupun tak couple . saya nak kita jdi mcm dulu lahh . kita selalu balik schl same same then awak selalu hantar saya balik kelas . tpi skarang . hmm , saya tak suke lahh kalau kita ny bermusuhan . saya sayangg awak tahu tak ? mesti awak pk yg saya dah tak sayangg awak kan ? haha . saya tetap akan sayangg awak lahh (: awak , nanti jgn sombong ng saya tao ! saya tak suke , paham ? :/ hee ^^ #gedik tak ? arghh , bialahh aku nak gedik kea tak kan ? hoho . hmm , lastly . saya sayangg awak lahh MUHD SYAFIQ ASYRAAF :D
LIKE ?

No comments:

Post a Comment