anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 16 September 2011

kau (:

wehh , terimakasih sbb dulu kau selalu buad aku happy , tersenyum bila tgok kau , gelak ng lawak kau , kau selalu ade ng aku n semua lahh . thanks kay (: aku hargai semua tuhh . 
n thanks gilaa lahh bilaa kau buad aku sayangg ng jatuh hati kad kau ! kau dah bgi aku harapan then kau tinggalkan kau mcm tuhh jehh ? wehh , thanks doe ! aku suka sgt bila kau buad aku mcm ny . hmm . wehh , aku sayangg kau doe ! aku nak lupekan kau tpi susah kud . kau selalu ade kad depan mate aku . huhh ! kadang kadang aku nangis sbb aku tgok kau ng perempuan tuhh . wehh , saked hati kud bilaa tgok kau ng dy . wehh , kenapa skrang bru kau nak cri aku ? aku nak buang kau jauh dari hidup aku lahh tpi kau dtg balik kad aku . kenapa wehh ? asal kau seksa aku mcm ny haa ? ape salah aku doe ? hmm . aku mohon sgt kad kau tlg lahh jgn dtg kad aku lgi . lupekan aku ! aku tak penting untuk kau kan ? so , lepaskan aku . hmm , penad lahh mcm ny . aku penad nangis sbb kau ! kau ade pk perasaan aku mcm mane haa ? kau pk perasaan kau jehh . dah lahh wehh . aku geli lahh dga janji janji kau tuhh . hmm , thanks lahh ea sbb buad aku benci kad kau (: kau jge lahh awek kau tuhh elokelok kay . dy sesuai untuk kau . hmm , kay lahh wehh . hope kau happy ng hidup kau kay . tlg lahh lupekan aku ! hmm , kay lahh byy .


LIKE ?

No comments:

Post a Comment