anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 5 November 2011

sedey :'(

haii blogg :( hm, hary ny aku taktao kenapa aku sedey sgad. sejak dari ptggg tadi aku sedey. aku rase yg hidup aku sunyi sgad. aku rindu kad arwah abgg aku! sumpha, rindu gylaa baby lahh. esok aku perg terengganu sbb ktaorg sekeluarga raye haji kad sane tpi aku rase tak bestt pun. aku nak sgad abgg aku ade mesti hilang suasana yg sepi ny :) tpi semua tuhh dah terlambat. kdang-2 kalau aku rindu kad arwah abgg aku mesti aku tgok langit and aku mesti akan tulis or cakap pape tme pandang langit tuhh and aku akan rase yg arwah abgg aku ade kad sebelah aku ^^ aku rindu dy! rindu sesangad! hm, aku hanye bule mendoakan kebahagiaan dy kad sane jehh. aku nak sgad jumpe dy, kalau lahh satu hary nant aku dapat jumpe arwah abgg aku balek. aku nak sgad peluk dy kuad-2 and aku takkan lepaskan dy perg dri hidup aku. tpi semua tuhh angan-2 jehh. aku hanye akan berjumpe dy bilaa akhirat nant. hm, cukup lahh aku hilang seorang ahli keluarga aku, aku taknak hilang sesape dah. dah lahh nak dekat cuty schl nant mest lagi sunyi hidup aku. dah lahh jauh dri kawan-2 semua. tak dapat nak gelak sama-2 smua. huhh! hm, kenapa lahh dunia ny tak pernah adil? :') kenapa? smua orgg yg aku sygg dah mulaa jarak dari aku. aku taknak mcm ny! aku sedey :'( aku perlukan dyorgg semua kad sisi aku. hm, kaka aku pulak dah jauh dri aku. dy dah tak ade ng aku lagi. wehh, aku tak bule lahh mcm ny! aku tak sanggupnak hidup mcm ny. hanye tuhan jehh yg tahu betape peritny haty aku menahan semua ny. tak ade sape pun yg faham tentang perasaan aku ny. just aku harap orgg yg aku sygg tak tinggalkan aku. aku perlukan dyorgg semua. hm, betol. aku mmg perlukan dyorgg! kauorgg smua yg bce blogg aku ny. ingad ea, orgg yg kite sygg tuhh past akan tinggalkan kite jugak. so, jge lahh orgg yg kite sygg tuhh sebaek mungkin tao! jgn lahh buad dy sedey :) kay lahh, mate aku pun dah berair air ny menahan dri menangis so better aku stop. kbaii :)

LIKE ?

No comments:

Post a Comment