anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 24 October 2011

GEDIKK :D

heyy gedik (: hahaha.  perlu kea kau update kad blogg pasal ny haa sayangg oii? aku okayy lahh. dah lahh, aku tak perlukan dea lagi sbb I'M TAKEN now! :D dy just kenangan aku. huhu. aku takkan sedey kay and aku janji. aku dah tak sayangg dy lagi lahh, sayangg aku bukan untuk dy lgi but for someone else. kite akan tetap KAWAN walau ape pun yg terjadi kay, ingad tuhh. tuhh kan janji kite semua. heyy awak, dga sni ea. takkan sebab seorang LELAKI kite renggang, no lahh. aku tak sebodoh mcm tuhh kay ;) jgn risau, aku tetap yg dulu. aku akan sentiasa ade untuk kau walau ape pun yg berlaku kay! aku janji. kawan, sury sbb sbb buad kau nanges pasal mesej tuhh and aku harap sgad kau dpat tunaikan. aku tahu kau dah lame suke dy and kau sygg dy kan? (: just go on lahh. pasal ape yg aku ckp kad schl tuhh, lupekan ea. itu hanye gurauan semata mata, HAHAHA. btw, ape yg kau ckp tme kad schl mmg dah jadi kenyataan kan? huhu. masin betol mulut kau ny, hoho. dah dah! lupekan segalany tao, tao. aku sayangg kau lahh gilaa :D hee ~ ingad tao, kalau satu hary nant dy nak kau, kau terime kay. jge dy sebaek mungkin, jgn buad dy mcm mne dulu aku ng dy dulu tao (: aku tahu kau bule buad. kau kan kuad. dah jgn cakap diri kau tuhh bodoh ea, aku tak suke. paham? (: wehh, sury lahh kalau buad kau rase bersalah kad aku tao. aku tak kesah lahh ng semua tuhh. HAHA. ingad tao! kita kawan samapai mati jugak ye (:
sayangg kau lahh gedik <3
LIKE ?

No comments:

Post a Comment