anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 24 October 2011

FREEDOM lahh sgad (:

assalamualaikum (: haii blogg, lame tak update kau kan? huhu. rindu pulak :D hary ny mao cte pasal final exam ohh. haih =,=" exam exam, kenapa ea kau mest ade? haha. final exam ny susah lahh jugak. tapi yg paleng aku cuak sekali MATH! haiyaa. banyak kud soalan aku tinggalkan, haha. budak pandai lahh katekan :p aku ng qeela same jehh. satu kepala, HAHA. dy tanye aku, aku tanye dy :D huhu. kena paham ktaorgg ny budak pandai that's why maen tanye tanye tuhh. hoho. tak makan saman kan ktaorgg ny? tahun depan nak PMR dahh but still tiru (: haha. normal lahh tuhh. hm, paper yg laen senang lahh jugak tak adelahh kusut kepala otak aku ny nak memikirkan jawapan dy. hee~ btw, aku harap result aku oke dri yg sebelum ny ya! aminn. hm, aku dah lahh lagi 5 paper tak jawab, yg laen semua tinggal 3 paper jehh. hoho. untungg lahh kan? aku sorgg jelahh nant amek exam lgi. kauorgg FREEDOM (: hm, dah naseb kan? terima jelahh. huhu. btw, thankyiouu ya AQILA MOHAMAD (: sayangg kau jugak lahh. haha. nant kite share share ea :p hoho. kau terbaekk lahh :D #menyotpunyaain.  hm, hary isnin minggu depan ade exam lgi. just GEO, KHB ng PJK jehh (:
haha. takpayah bace buku lahh, senang jehh tuhh ;p #cehhbajetjehhakuny. hoho. hm, btw. hope semua membe aku dpat buad yg terbaekk :D amin~~ 


 
haha, ny lahh qeela (: lawaa kan, kan, kan? hee~ dy always lawaa :D
AQILA AKMAL ANAK PAKCIK MOHAMAD ;) terimakasih jugak ea gilaa, haha.
sayangg kau! :D hoho.

kay lahh tuhh jehh, kbaii <3

LIKE ?

No comments:

Post a Comment