anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 30 October 2011

aku rindu dy! (':

 
 haii. hm, hary ny aku rindu sesangad kad dy. wehh, kau kenapa ea? kenapa kau dah berubah? asal kau buad aku mcm tunggul jehh? wehh, aku pun ade perasaan jugak. kalau kau dah taknak ade pape hubungan ng aku just lepaskan aku. aku penad lahh mcm ny. kau anggap aku ny mcm tak ade pape dalam hidup kau kan? sukati kau lahh. aku malas nak pk! hm, aku pk kau akan text aku tpi tak. kau nak suruh aku text kau dulu bru kau layan aku kan? kalau aku text kau pun, kau layan aku mcm nak taknak jehh. baek takpayah. grr~ chill lahh wehh. kau tuhh dah besar. bule pk kan mane baek and mane burok. takkan nak aku ajarkan? huhh! susah betol kalau ade org yg suke pentingkan diri sendiri ny. kalau ikudkan haty aku mmg aku nak lepaskan kau dri hidup aku tpi aku pk yg aku sygg kau and aku perlukan kau. hm, aku rindu kau yg dulu. yg first-2 aku kenal kau! bukanny sekarang :) aku nak sgad jadi mcm dulu. aku tak mintak pape pun dri kau just aku mintak kau jadi yg dulu and yg selalu ade ng aku. hm, tuhh jehh. aku harap kau paham :') kalau kau dah tak sygg aku just let me go! please :'( hm, thanks sbb buad aku sygg aku. kay lahh tuhh jehh. kbaii. always sygg kau <3

LIKE ?

No comments:

Post a Comment